3 راهکار برای وقتی که فرزندتان نمی‌خواهد به مدرسه برود

دیدگاه : 0 دیدگاه

این مقاله با هدف راهنمایی در مورد انچه که باید انجام دهید زمانی که فرزند شما نمی‌خواهد به مدرسه برود، راهکارهایی ارائه می‌دهد.

علت چیست؟

متاسفانه، هیچ پاسخ کلی برای اینکه چرا فرزند شما نمی‌خواهد به مدرسه برود وجود ندارد. با این حال، چند دلیل رایج وجود دارد که چرا کودکان ممکن است از مدرسه اجتناب کنند:

مشکل با سایر دانش اموزان یا معلم: اگر فرزند شما در برقراری ارتباط با همسالان یا مربی مشکل دارد، ممکن است از رفتن به مدرسه اجتناب کند.

اضطراب یا افسردگی: اگر فرزند شما اضطراب یا افسردگی را تجربه می‌کند، ممکن است بر تمایل او برای رفتن به مدرسه تاثیر بگذارد. گاهی اوقات، اضطراب در کودکان خردسال به عنوان درد معده و درد بروز می‌کند.

قلدری: کودکانی که قلدری را تجربه می‌کنند نیز ممکن است تمایلی به رفتن به مدرسه نداشته باشند.

چالش‌های حسی: برای برخی از کودکان ممکن است مدرسه با صداهای بلند، چراغ‌های روشن، رنگ‌های پر جنب و جوش و فعالیت‌هایش بیشتر از انچه باشد که می‌توانند تحمل کنند.

ناتوانی‌های یادگیری: کودکانی که با ADHD، نارساخوانی یا سایر ناتوانی‌های یادگیری زندگی می‌کنند ممکن است مدرسه را چالش برانگیز بدانند و سعی کنند از ان اجتناب کنند.

نیاز به توجه: در خانه بودن احتمالاً به معنای گذراندن زمان با عزیزان است. برخی از کودکان ممکن است سعی کنند برای کمی توجه و محبت بیشتر در خانه بمانند.

تمایل به انجام کاری سرگرم کننده‌تر، هیجان انگیز یا با ارزش تر از مدرسه: بسیاری از کودکان بازی‌های ویدئویی، تماشای تلویزیون، معاشرت با دوستان و خواهر و برادر و گذراندن وقت با مادر و پدر را به کلاس درس ترجیح می‌دهند. گاهی اوقات، اجتناب از مدرسه به سادگی، تمایل به خوش‌گذرانی است.

به خاطر داشته باشید که این لیست تنها یک نقطه شروع است؛ ممکن است دلایل دیگری وجود داشته باشد که چرا فرزند شما از مدرسه اجتناب می‌کند.

چگونه به اجتناب از مدرسه پاسخ دهیم

گام اول: سعی کنید درک کنید که چرا فرزند شما نمی‌خواهد به مدرسه برود

بسته به سن فرزند شما، انها ممکن است بتوانند عدم تمایل خود را برای رفتن به مدرسه به صورت شفاهی ابراز کنند. در موارد دیگر، ممکن است مجبور شوید نقش کاراگاه را بازی کنید. هنگامی که کودک شما ارام است، ممکن است سعی کنید سوالاتی مانند:

بهترین قسمت در مورد مدرسه چیست؟

اگر می‌توانستی یک جنبه از مدرسه خود را تغییر دهی، چه چیزی را تغییر می‌دادی؟

دوستانت در مدرسه چگونه هستند؟

وقتی نگران مدرسه هستی، بدنت چه احساسی دارد؟ چه احساساتی را تجربه می‌کنی؟

در مورد مشکلات شخصی فکر کنید که می‌تواند بر رویکرد آنها به مدرسه تاثیر بگذارد، مانند عوض کردن خانه، از دست دادن عزیزان، جدایی والدین یا هر تغییر بزرگ دیگر.

گام دوم: با مدرسه فرزندتان همکاری کنید.

در بسیاری از موارد، مدرسه و معلم های فرزند شما می‌تواند یک منبع ارزشمند برای درک اینکه چرا فرزند شما نمی‌خواهد به مدرسه برود باشد.

در حالی که شما در حال تلاش برای شناسایی دلایل هستید، صحبت با معلمان و مدیران مدرسه می‌تواند مفید باشد. آنها ممکن است متوجه چالش‌های خاصی شده باشند، از قلدری آگاه باشند یا حتی به طور مستقیم از کودک شما شنیده باشند. شما ممکن است بخواهید بپرسید که آیا آنها متوجه رفتارهای اضطرابی، درد مکرر معده، تعداد زیادی از ویزیت‌های پرستار و غیره شده‌اند. بعضی از مدارس حتی به شما اجازه می‌دهند که فرزند خود را در کلاس درس مشاهده کنید.

هنگامی که دلایل اجتناب فرزندتان از مدرسه را می‌دانید، مفید است که آن را با مدرسه نیز به اشتراک بگذارید.

گام سوم: مشکل را با فرزندتان حل کنید.

مهم است که به فرزندتان نشان دهید که با حل مسئله با او، از او حمایت می‌کنید. اینکه به او بگویید با همدیگر این مشکل را حل می‌کنید تفاوت زیادی ایجاد می‌کند.

برنامه شما برای پرداختن به اجتناب از مدرسه بستگی به این دارد که چرا فرزند شما نمی‌خواهد به مدرسه برود. اضطراب در کودکان می‌تواند منجر به اجتناب از مدرسه شود، در این شرایط کودک از درمان و مشاوره سود زیادی می‌برد.

 

کار کردن با هم برای حل این مشکلات و توانمند سازی فرزندتان برای بازگشت به مدرسه با آرامش بیشتر، می‌تواند به آنها کمک کند تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند و انعطاف پذیری در زندگی را تمرین کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *